Tips til en festlig sommerhavefest

Vil du gerne nyde sommeren og de lyse nætter sammen med folk, du holder af, så er det helt ideelt at holde en sommerhavefest. Her følger en række tips til, hvordan du kan holde en festlig sommerhavefest, som bliver et dejligt arrangement for gæsterne og for dig.

Lækre cocktails

Begyndt sommerhavefesten med en times cocktailbar, hvor du byder gæsterne på forskellige, farverige og velsmagende cocktails. Dine gæster vil helt sikkert nyde at få serveret en kølig drink i sommervarmen, imens de mingler rundt og taler med de andre gæster eller sidder i et stolearrangement på terrassen eller i haven. Husk parasollerne – både de festlige og farverige i cocktaildrinks og de store parasoller, som giver gæsterne mulighed for at sidde i skygge, hvis vejret er meget varmt.

Stilfuld påklædning

Selvom du holder sommerfesten hjemme i din egen have, så er det en oplagt anledning til at tage en smuk og stilfuld cocktailkjole på. Hos JJ’s House finder du mange stilfulde og elegante cocktailkjoler, og de i det hele taget kendt for deres store sortiment af brudekjoler og kjoler til særlige begivenheder. En cocktailkjole er et rigtig godt valg til en sommerhavefest, og de fås i mange forskellige designs og lækre materialer, som passer til din kropstype og får dig til at se vidunderlig og feminin ud.

Musik og dans

Der hører selvfølgelig musik til en sommerhavefest, og når du sammensætter en playliste, som du spiller fra dit musikanlæg, så bør det selvfølgelig være musikrytmer, der passer til, at gæsterne kan danse sig igennem den lyse sommernat. Der kan både være musik med masser af rytmer og kendte kærlighedsballader. Hvem ved, måske er der nogen, der forelsker sig, og så skal du snart til bryllup. I den forbindelse kan du med fordel tjekke udvalget af kjoler til bryllup, som du også finder i sortimentet hos JJ’s House. Til en sommerhavefest kan alt ske, og det vigtigste er selvfølgelig, at du og gæsterne har en hyggelig og sjov aften.

Noget let at spise

Du kan byde gæsterne på fx pindemadder eller frugt, som de kan gå og nippe til, og som er let at balancere rundt med på en lille tallerken. Det er ideelt, hvis der mere er tale om et cocktailparty end et grillarrangement. Vælger du at tage grillen frem og byde på middag, så kræver det, at gæsterne har et bord at sidde ved. Det er selvfølgelig op til dig, hvilken slag sommerhavefest, du ønsker at holde, og det kan du også skrive i invitationen.

Pynt op til festen

Forskellig pynt og dekoration bidrager til at skabe den gode stemning til din havefest. Det kan være stearinlys, der tændes, når mørket falder på, eller det kan være kulørte lamper på snor. Du kan også sørge for, at der er stole, tæpper og puder, som gæsterne kan sidde på. Det er også op til dig at beslutte, om gæsterne skal sidde ved et langbord, eller om de skal sidde i mindre grupper rundt i haven. Du kan sætte dit eget præg på mange måder, og vi håber, du kan bruge disse tips til at skabe et festlig og uforglemmelig sommerhavefest.

Leave a Reply